Thuiswerken in topvorm

Tien interieur styling tips

Bij noodgedwongen thuiswerken heeft het interieur enkele aanpassingen nodig. HouseVitamin geeft 10 eenvoudige styling tips hoe een interieur thuiswerk-klaar te maken is:

Don’t make it perfect, make it interesting …
Soms werkt “perfect” gewoon niet op het moment. Neem een pauze, maak het interessanter en de rest zal volgen.

Ruim op ….
Berg alle rondslingerende spullen op: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Zorg voor een goede en mooie lamp …
Goede verlichting is heel belangrijk voor de ogen en de concentratie. Zorg ook voor een toffe lamp want het oog wil ook wat.

Organize …
Verzamel belangrijke brieven, pennen en andere stukken in een organizer. Dit maakt je tot een georganiseerd persoon.

Kijk naar jezelf: je doet het super …
Houd je spiegels dichtbij zodat je af en toe naar jezelf kunt kijken en jezelf een grote glimlach kunt geven: You rock!

Drink veel water …
Water zorgt ervoor dat je gehydrateerd blijft en het geeft bovendien een kleine sport oefening. Door veel water te drinken moet je namelijk vaak naar het toilet. Als je daar dan toch naartoe loopt kun je net zo goed een paar squats doen.

Zoek inspiratie …
Het is heel logisch dat je niet continu in een lekkere workflow zit. Als je wel 100% geconcentreerd aan het werk kunt zijn: Super bezig! Zo niet: neem dan af en toe een kleine pauze en lees een tijdschrift. Dat geeft een flinke dosis nieuwe motivatie en inspiratie. Of maak een wandelingetje, daar krijg je naast zuurstof en beweging ook nieuwe inspiratie door.

Interieur Parfum …
Omringd zijn door fijne geuren geeft een geluksgevoel. Spray roomspray, brand geurkaarsen en zet overal geurstokjes neer. Vergeet de geurstokjes niet af en toe om te draaien, zodat de geur weer lekker opnieuw verspreid wordt in de ruimte.

Zorg voor leuke quotes om je heen …
Quotes zetten aan het denken, herinneren je eraan wat belangrijk is en bezorgen je een grote glimlach. Plaats ze om je heen, zodat je er af en toe naar kunt kijken. Gebruik grote houten knijpers, kaarthouders, fotolijstjes of een memo-rek.

Zorg voor bloemen en planten …
Bloemen geven een gelukzalig gevoel en planten geven zuurstof in de ruimte. De kleuren van planten en bloemen geven een goed gevoel. En dat is precies wat je nodig hebt wanneer je thuis moet werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *