Outdoor kussens maatwerk

Samenwerking op maat

We zijn er bijna klaar voor, een voorjaar en zomer waarin we volop buiten kunnen genieten. Op terras of balkon, in de tuin of serre gebruiken we zit- en ligmeubilair om heerlijk te relaxen. De kwaliteit van de kussens die daarbij horen is van belang voor het comfort en de levensduur. Het is nu de tijd om aan vervanging te denken voordat het seizoen losbarst. 

Op het terras of balkon, in de tuin of aan de waterkant….. een zonnebed met goed ligcomfort geeft net dat extra relaxte gevoel waarbij je je waant in verre streken. Het ultieme vakantiegevoel in eigen land, op een maatwerk zonnebed dat past in de sfeer van je eigen leefomgeving.

Kussens kunnen in elke maat vervaardigd worden en kunnen bekleed worden met trendy outdoor stoffen, die water en vuil afstotend zijn. Geproduceerd van de juiste materialen zijn ze tijdloos, praktisch in gebruik en hebben een lange levensduur. Desgewenst zijn kussens vouwbaar uit te voeren zodat ze minder opbergruimte in beslag nemen. Ook voor tuinmeubilair kan in elke gewenste maat een kussenset vervaardigd worden.

Instyling werkt met meerdere collecties outdoor stoffen van o.a. Sunbrella, JAB en Dux. De productie van dergelijke kussens wordt ondergebracht bij gerenommeerde meubelmakers en stoffeerders, die ervaring hebben met het verwerken van comfortschuim soorten en outdoor stoffen. Informeer naar de mogelijkheden en houd rekening met enige weken levertijd, omdat het maatwerk betreft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *