MY Sturiër

Jachtinterieur maatwerk advies

In samenwerking met de werf werd een nieuw motorjacht voorzien van slaap- en zitcomfort. De klant liet zich voor de tweede maal door Instyling adviseren en inspireren.

Lederen banken en hippe met stof beklede fauteuils in naturel kleuren zijn gecombineerd met mooie accessoires. Taupe kleurig leder in combinatie met een glanzende velvet op de fauteuils, die speciaal voor dit jacht werden ontworpen. De teak houten betimmering is gecombineerd met hoogglans witte panelen en witte plafondpanelen. De plafondpanelen zijn bekleed met een witte op linnen lijkende vinylsoort. De horizontale jaloezieën zijn weggewerkt achter koven en gecombineerd met siergordijnen. Aan dek zijn de comfortabel zittende banken bekleed met Sunbrella outdoor stoffen, die water en vuil afstotend zijn.

Het slaapcomfort is vervaardigd van Vita Talalay latex.  Het bedtextiel is maatwerk naar de contouren van de bootmatrassen. De dekbedden en hoofdkussens zijn vervaardigd van natuurlijke materialen. Deze combinatie van materialen biedt de beste ventilatie en is uiterst duurzaam.

Instyling bedenkt samen met de klant hoe de inrichting van een jacht sfeer en comfort kan uitstralen zonder de functionaliteit aan boord uit het oog te verliezen. Gedurende het proces van de nieuwbouw of de herstelwerkzaamheden aan boord wordt meegedacht over de planning en uitvoering. Informeer naar de mogelijkheden en laat u ontzorgen maar vooral ook inspireren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *