Ontwerpen en vormgeven

Foute keuzes vermijden

Bij ontwerpen, vormgeven en stylen gaat het om de juiste verhouding tussen maatvoering en sfeerbeleving. De uitdaging zit hem niet altijd in de aanschaf van nieuwe spullen, maar veelal in het vinden van compromissen in vorm, kleur, licht en de juiste toepassing van elementen. De kracht zit in het praktisch meedenken met de opdrachtgever en de zoektocht naar nieuwe elementen, die passen bij de smaak van de klant. Als regisseur van een project streef ik als vormgever en projectbegeleider naar een samensmelting van kennis en praktische uitvoering.

Een advies begint altijd met een plat ontwerp. Hiermee geef je de mogelijkheden van een ruimtelijke indeling weer op basis van een inrichting op schaal. De opdrachtgever krijgt dan inzicht in de mogelijkheden die de ruimte biedt en kan hiermee gaan zoeken naar geschikt meubilair dat in de ruimte past. Hiermee vermijd je veelal de aanschaf van verkeerde meubelstukken en andere zaken.

Ook aan boord van een jacht is de inrichting een kwestie van smaak, de toepassing van praktische water- en vuilafstotende stoffen en de toevoeging van accessoires die tegen een stootje kunnen. Ervaring op het water heeft geleid tot het adviseren van zitcomfort en slaapcomfort met de juiste vormgeving. 

Laat u begeleiden bij het maken van de beste keuzes ter voorkoming van foutieve aankopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *