Outdoor stoffen

Meubelstof voor gebruik binnen en buiten

Outdoor stoffen ofwel stoffen die geschikt zijn om buiten te gebruiken zijn geweven van garens, die een speciale behandeling hebben ondergaan. Water en andere vloeistoffen blijven gedurende enkele uren als een dikke druppel op de stof liggen en kunnen simpel opgenomen worden met papier of een doek.

Meerdere stoffenleveranciers hebben kwalitatief goede outdoor stoffen in de collectie. Deze stoffen zijn geweven van garens die water en vuil afstotend zijn. Kussens, bekleed met outdoor stoffen, voor de tuinset, aan dek van een jacht, de meubelen op de veranda of het zonnedek van de boot, kunnen tegen een regenbui en zijn geschikt voor intensief gebruik buiten. Ze kunnen goed schoon gemaakt worden met schoonmaakmiddelen en zijn veelal zelfs te reinigen met chloor. Er zijn veel outdoor stoffen op de markt die zo zacht en comfortabel aanvoelen als normale meubelstoffen.

Het vervangen van de kussens voor de tuinset of de tuinbank, het vervaardigen van een kussen-set voor de kuip van een jacht of de loungebank in het tuinhuis is het overwegen waard. Bedenk dat het toepassen van de juiste types comfortschuim de basis zijn van de kussens en dat dit bepalend is voor de levensduur van de kussens. Bij gebruik van kwalitatief hoogwaardige polyurethaanschuim blijven de kussens jarenlang in vorm en gaat de outdoor stof lang mee. Laat de kussens altijd vervaardigen door een ervaren stoffeerder, die ook patroonstoffen goed kan verwerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *