In & Out Design

Nautical

Comfortabel verblijven aan boord van een boot verdient kwalitatief goed zitcomfort en slaapcomfort in een stijl die bij het jacht en de eigenaren past. Bootkussens in de salon, aan dek, in de kuip, bootmatrassen, zonnekussens, ligbedkussens etc. kunnen in elke vorm vervaardigd worden door de ervaren scheepsstoffeerder. Instyling begeleidt dit traject tussen opdrachtgever en uitvoerder.

Lees meer

Interior

Elke woning heeft zijn stijl en bewoners hebben hun individuele wensen. Een huis een ziel geven die matcht met de smaak van de bewoners is de uitdaging.

Lees meer

Out Design

Elk terras is anders van vorm en stijl en iedere gebruiker heeft zijn eigen smaak. Daarom bedenken wij maatwerk concepten voor buiten waarbij de focus ligt op kwalitatief goed zitten en liggen. De mooiste producten die sfeer geven en duurzaam zijn, geproduceerd in Nederland.

Lees meer

Office

Als er gewerkt of vergaderd moet worden kan dat ook op een sfeervolle zakelijke manier. Instyling adviseert alle mogelijkheden voor de inrichting van een kantoor aan huis, vergaderzaal of winkel. 

Lees meer

Is uw interesse gewekt?

Vragen staat vrij, een gesprek is vrijblijvend,
bel 06 22 930934 om wijzer te worden

Over Diana

Interieur vormgeving 

Instyling is een studio voor vormgeving die elegantie inrichting en (re)styling trajecten bedenkt voor woningen, kantoorruimtes, winkels en jachten. Oog voor detail en optimaal gebruik zijn de leidraad. Betrokkenheid, passie en praktisch inzicht zijn de kenmerken van mijn gedrevenheid 
om een uitdaging op het gebied van binnenhuisarchitectuur aan te pakken.

De smaak van de klant is leidend, mijn handtekening is stoer, elegant, naturel en de samensmelting van elementen.
Ervaring aan boord en passie voor verblijf op het water zijn de reden dat ook de inrichting van een jacht binnen mijn expertise ligt. Ik creëer inrichting die de natuurlijke weerspiegeling van de ziel is. Interieur is de samenstelling van elementen die een comfortabel gevoel geven.   

Diana van Wieringen, interieurvormgever